11. december - Gåtur en tåget morgen

 Jeg elsker at gå en lang tur i weekenderne og høre lydbøger eller podcast. Det er noget man lige skal vænne sig til, det med at lytte, når man går. Tankerne kan godt lige pludselig vandre og så må jeg tilbage på sporet i bogen eller den podcast, som jeg var i gang med. Ofte når jeg går tur er det blot naturen jeg lytter til, tager ind og får blæst tanker og hjernen igennem og dét er dejligt. Jeg tager ret mange billeder, når jeg går ture og i det hele taget, så derfor vil jeg vise, hvor smuk denne morgenvar, da jeg gik tur for et par weekender eller 3 siden.


Dette sted er ret tæt på, hvor jeg plejer at vende om og gå de samme 5 km tilbage til, hvor jeg bor - en daglig tur i weekenderne på 10 km, det er så godt for mig.


Der stod det bare - helt alene - et visnet blad, men hvor er det smukt og fint, sådan bare der helt for sig selv.

Disse træer er bare så smukke i tågen bagved - vanvittig smuk morgen - jeg siger det bare.


Det er vigtigt for mig at komme ud, nyde naturen, få lidt nyt input, frisk luft i lungerne og i systemet - det er fantastisk. Rigtig glædelig jul.

Kommentarer