16. december - Hæklet julepynt

 Nu er der kommet en smule ro på min ellers hektiske december måned. Aflevering af projektopgave og forberedelser til min fødselsdag. Pyeha, rimelig presset på tid, overskud og søvn. Her til aften fik jeg gang i min kreativ åre og får hæklet et gråt juletræ, meget hjemmelavet, uperfekt perfekt og et kræmmerhus med hank, som også er meget hjemmelavet. Dejligt med lidt gang i hæklenålen og garnet, det har jeg virkelig manglet. Jeg har ikke en bestemt opskrift og har blot hæklet efter, det som nu lige faldt mig ind. Dem kan du helt sikkert også hækle mange af i december måned.


Det er da et fint juletræ, som det hænger der....


Det lille kræmmerhus og det er da sååå fint og hyggeligt....


Passer lige til Kay Boisen aben, som sagtens kan holde det lille kræmmerhus....Det er bare hyggeligt at sidde med håndarbejde, det synes jeg. Sidder du og tegner, maler, klipper papir eller noget helt fjerde, så er det, som det handler om, at man har det godt, får koblet af og nydt et par timer med kreativitet. Det nyder jeg i hvert fald og bør gøre noget mere ved. Så det må være mit første nytårsfortsæt...indtil videre.


Rigtig glædelig jul.


Kommentarer