21. december - Strandtur

 En tur til stranden en kold morgen, solen er fremme og der er helt vindstille. Sådan en tur var jeg og min søster på i søndags, 4. søndag i advent. Vi var ikke blot ude at gå, men vi havde en mission, en sikker plan om, hvad vi skulle. Vi var taget ned for at vinterbade. Det var min gang nr. 9 og min søster har været afsted i hvert fald 15 gange nu - det er jeg sikker på. Hun startede før mig.

Det var så smuk en dag. Vi stod på stranden med badedragter i 1 grads varme, solen skinnede og lunede en smule og ikke en vind rørte sig. Det var ikke koldt at stå der og jeg mener det virkeligt - der var ikke koldt. Det undrede vi os også over - det blev så koldere, da vi gik i vandet og jeg mener meget koldere, men det blev naturen ikke ringere af. Så smuk en dag.


Udsigten fra parkeringspladsen....


Vejen ud til stranden....


Endnu et smukt billede fra parkeringspladsen....


Der var is på stranden, blot ikke lige på dette billede....


Turen på vej tilbage....


En naturoplevelse, hyggeligt samvær, et koldt dyp og varmt tøj senere var dette endnu en skøn måde, at komme i gang med søndagens gøremål inden jul. Helt fantastisk natur.Rigtig glædelig jul.

Kommentarer