24. december - Juletræ og tips

 Tiden er gået så stærkt, den ene dag har taget den næste, som dug for solen. Kan slet ikke forstå, at det allerede er juleaftens dag og snart juleaften. Jeg vil vise vores juletræ og efter billederne et tip til, hvordan du hurtigt kan pudse sølvtøjet i en ruf.

Tak fordi du har fulgt med og jeg viser stadig lidt ting og sager her i løbet af juledagene og til nytår.


Det grønne træ, blot med lyskæde og hjemmelavet juletræstæppe....Nu med pynt og stadig smuk og de fine grønne nåle og træet dufter så godt....


Nu kommer der et tip til sølvtøjet eller det bestik, som er anløbet/mørkt:
Læg al bestikket ned i en balje og beklæd baljens bund med alufolie og kom derefter bestikket ned ovenpå alufolien....


Drys derefter 2 spsk. salt henover bestikket og hæld derefter kogende vand på. Nu sker det for øjnene af dig.....det anløbne/mørke forsvinder helt uden at skrubbe og pudse....


Som du ser på billedet, så er al det mørke forsvundet og bestikket kan nu vaskes let op og skylles. Al bøvlet med at pudse og rense mv. er nu en leg. 
Jeg har aldrig oplevet andet, end at vores bestik har kunnet tåle ovenstående behandling, så hvis du er i tvivl om det bestik, som du har, kan tåle det, så prøv med på et lille stykke af det før, du lægger hele sættet i baljen.


Rigtig glædelig jul og håber, at du har nydt at følge bettelaus i december måned. Jeg har i hvert fald hygget mig med hvert eneste indlæg, jeg har lavet.
Kommentarer