4. december - Nissehue i garn

 Jeg synes, at det er så hyggeligt at være kreativ specielt her i julen. Det er ikke altid, at jeg føler, der er tid til det, men når jeg så får lavet lidt alligevel, så giver det en god fornemmelse i kroppen. Jeg har fundet inspiration til disse nissehuer på Pinterest, men kan desværre ikke huske, hvem der har lagt dem ud. Se med og hyg dig med at lave disse nissehuer mange gange i december måned.


Fin lille nissehue i kraftigt garn....Her er hvad du skal bruge: saks, garn og toilet- eller køkkenrulle klippet i 1 cm tykke stykker....


Klip en masse stykker garn....


Bind stykkerne om rullen i en løkke....


Garnstykkerne skal sidde helt tæt....


Her kan du bedre se det....


Garnstykkerne samles, så den ligner lidt en blæksprutte. Saml strimlerne med fingrene og fornem, hvor du skal binde et stykke garn stramt omkring. Derefter klipper du kvasten til.


Kvasten bliver til af det garn, der sidder ovenover garnstykket, du bandt på.

Synes, at den er ret sød. Du behøver ikke bruge lige så kraftigt uldgarn, som jeg, jeg havde bare ikke andet.


Rigtig glædelig jul.
Kommentarer