10. december - Boller

 Jeg har fødselsdag i dag, 10. december. Jeg holdt fødselsdagen i går for familien og have valgt, at bage boller. Det er længe siden, at jeg har bagt boller til min fødselsdag og da vi ikke skulle være så mange, så tænkte jeg, at det var en god anledning. 

Jeg valgt den nemme og bestemt ikke dårlige løsning. Fødselsdagsboller fra en pose og jeg skulle tilsætte gær, 1 æg og vand. Det er hurtigt at slå en dej op, forme, lade hæve og bage. Jeg tilsætter dog altid masser af kardemomme og jeg elsker bare duften og smagen af kardemomme. Jeg får omkring 12 - 15 boller ud af en portion alt efter, hvor store man ønsker bollerne og altså også hvor mange, man gerne vil have.


Jeg bagte boller af 2 pakker mel og fik tæt på 30 boller ud af det. Så er der også lidt til de næste par dage.....


Jamen de smager altså bare godt....


Ofte har jeg også tilsat solsikkekerner, hørfrø og det fungerer også fint i denne pose med mel til boller. Du kan købe posen i stort set alle discount og supermarkeder.
Jeg synes, at det er helt fint at springe over, hvor gærdet er lavet nogle gange, hvis kvaliteten er god og så havde jeg tid til at lave andre ting fra bunden.

Rigtig glædelig jul.


Kommentarer