15. december - Svampe af korkpropper

 Jeg fandt engang på at lave svampe af korkpropper. Jeg synes, at de har en fin form og det er korkpropper fra ''bobler'', som jeg tænker på. De ligner næsten en svamp i forvejen, så de skal nok skæres lidt til og males.

Se med og lav selv....


Korkpropper.... 


Her er de ting, som du skal bruge for at lave svampene....


Her er korkpropperne skåret til og malet - hvide på stokken og røde på hatten....


Her er svampene malet færdige og står nu til tørre....


Den pynter da fint ved siden af hyacinten og birketræsgrenene....


Jeg har knækket et træspyd i 2-3 mindre stykker og spidset dem i begge ender. Jeg har derefter stukket et af de tilspidsede stykker i bunden af svampen, både så den kunne stikkes ned i noget stanniol og tørre, men også for at kunne bruges i dekorationer bagefter. Du kan også tage pinden ud, når svampen er tør, så kan du stille dem rund omkring på julebordet.


Rigtig glædelig jul....
Kommentarer