19. december - Genbrugs-hygge-dekoration

 I en af de buketter, som jeg fik på min fødselsdag, var der nogle grønne stilke/grene, som var stukket ned sammen med tulipanerne. Da tulipanerne var faldet en uge efter jeg fik dem, så tog jeg de grønne stilke/grene fra og hang dem op på knagerækken i forgangen. De pynter fint og giver lidt ekstra julehygge, men lur mig, om de ikke også hænger der efter jul og langt ind i det nye år, da de pynter rigtig meget. Hvis de ikke visner og kommer til at se kedelig ud, så skal de bare blive hængende og nydes.

Hvis du får en buket i juledagene, hvor disse stilke/grene er sat ved, så brug dem som genbrugs-hygge-dekoration efterfølgende.


Sådan ser stilkene/grenene ud og de er lidt stive, men de er ret flotte og dekorative....


Et kig lidt længere fra, så fornemmelsen af hyggen bedre kan ses....


Rigtig glædelig jul...


Kommentarer