4. december - Adventsstage

 1. søndag i advent og årets adventsstage er fuld af natur og hjemmeflettede hjerter i guld og én enkelt i hvid.

Lærkegran-grenene er knækket af i passende stykker, hvor der er mange kogler. Jeg synes, at den er rigtig fin - igen er det enkelt i udtrykket og det kan jeg godt lide. Jeg er vild med at bruge materialer fra naturen, jeg synes, at det er skønt at naturen får en plads også indenfor. Det er bare hyggeligt og det passer godt ind.

Her kan I se, hvordan min adventsstage ser ud i år....

Her kan du se, hvordan min adventsstage ser ud og noget af det andet jule-hygge-pynt i baggrunden.


Adventsstagen lidt tættere på....


Nu er julemåneden for alvor i gang og jeg synes altså, at der er noget specielt over, at advent er i december måned. Det er som om, at det bare passer rigtig god sammen, så er det hele pakket i den samme magiske måned.


Rigtig glædelig jul.


Kommentarer