8. december . Tid til hygge

For mig er det vigtigt at passe på sig selv og det er det blevet mere nu, end det tidligere har været. Jeg synes, at det er dejligt at have travlt og at have noget at give sig til. Få noget fra hånden og være i gang. Det er skønt og jeg synes, at det er lige så dejligt at sidde med en kop varm kaffe eller en kop varm luksus kakao med flødeskum og fx pebernødder. Nyde duften, smage på nuancerne i kakaoen og flødeskummet og bare finde ro. 
Det er ret fedt, at mærke, hvordan man kan kontrollere sit sind på den måde. Vejrtrækning, sansning og bare at være. 
Find tid i julen, hvor du trækker stikket og bare sidder, nyder og sanser - og er - et øjeblik, bare et øjeblik.


Koppen har jeg købt i Göteborg, Sverige, da jeg var med min arbejdsplads deroppe til konference. Det var en tur, som jeg tit og ofte tænker tilbage på. Det var hele oplevelsen. Indsejlingen til Göteborg, oplevelserne, hotellet og bare det hele. Jeg drikker jævnligt af koppen og tænker tilbage.
Synes, at koppen er virkelig god til en kop varm kakao - det passer godt sammen.


Fin din måde at få ro på i en, til tider, travl jul eller blot en helt almindelig hverdag midt i marts. Hele året har du brug for at finde netop din ro - din måde - dit øjeblik.


Rigtig glædelig jul.

Kommentarer