9. december - Fletstjerner

 Noget af det, som jeg godt kan lide i julen, er de småsysler, som man pludselig sidder og hygger med i en stille stund. I år har jeg kastet mig over fletstjerner. Det er altid svært med en første, men så kommer det tilbage, hvordan var det lige det var. 

Nogle gange revner papirstrimlerne, når jeg sidder og drejer og strammer til og forsøger, at få snipperne ind gennem folderne og ud på den anden side. Det er hyggeligt - det værste er næsten, at når man har lavet de mange stjerne, så skal de også trådes.....

Jeg har her lavet et par billeder i flette-processen og den helt rigtige fletteproces findes bag på pakken med papirstrimlerne....

Stjerne-papir-strimlerne - en start....


Godt i gang med stjernen....


Snart færdig....


Færdig og klar til at blive trådet og hængt op....


Guld og prikker....


Fugle på kviste....


4 forskellige strimler....


Mini i guld - den er pæn....


Det var lidt af de forskellige stjerne, som jeg har flettet.
Jeg flettede i alt over 100 ... og tja har også trådet dem alle.... Nogle er hængt op herhjemme og andre hænger og pynter i loftet i sekretariatet, hvor jeg arbejder og i venteværelset. I venteværelset er det store røde flettede stjerner - de er så fine og pynter helt vildt. 


Rigtig glædelig jul.
Kommentarer