Lidt om migJeg hygger med at bage og jeg elsker at bage, så der bliver ofte lavet lidt lækkert til fryd for både familie og naboer.

Jeg arbejder som lægesekretær, og det er bare verdens bedste job.

Haven er også min store interesse og jeg glæder mig hvert år, til at komme derud og vende lidt jord og fylde en potte eller 2 med blomster eller krydderurter. Vi har også et drivhus, hvor der bliver dyrket alt fra vandmeloner, netmeloner til ananaskirsebær og forskellige slags tomater og agurker. Det er ren terapi for mig, at være i haven og i drivhuset.

Jeg er vokset op i et hjem, hvor min mor både bagte, syltede og lavede saft - så jeg har ikke interessen fra fremmede og jeg elsker, at nusse i køkkenet og frembringe lækre sager.
Min far har lært mig noget om naturen, fugle og haven, så det er nogle gode værdier, at have med.

Jeg bor sammen med min kæreste og vores dreng Mads-Emil - og de nyder godt, af de ting der bliver lavet i mit lille bageri. Vi har også katten Anton, som er en fast del af familien. En rigtig dejlig huskat med striber.

Jeg har altid haft en aktiv fritid, hvor jeg har løbet i mange år. Jeg har deltaget i Lillebælt Halvmaraton, som er et fantastisk løb at deltage i. Jeg løber i fritiden og træner i Fit og Sund.

Vi er en aktiv lille familie, der elsker udelivet og at være sammen - både inde og ude.

Jeg håber, at få en hyggelig og inspirerende blog, som du kan muntre dig med.

Varme hilsner

Rikke
        

Kommentarer

 1. Hej Rikke

  Hvor er det bare blevet fint med dine sider/faneblade. Jeg synes det fungerer super godt og det er nemt og overskueligt af finde rundt på siden.

  Knus Anne

  SvarSlet
 2. Hejsa Anne,

  Jamen uden din hjælp havde jeg aldrig fundet ud af det, så jeg er dig dybt taknemmelig :D Og tak fordi du synes det er blevet overskueligt, det synes jeg også, men det tager lang tid, men det skal nok blive godt :D

  Og endnu engang tak for hjælpen. Jeg skal liiiige ind og tjekke op på dine hæklede ugler, de er bare mega søde :D

  Knus Rikke

  SvarSlet
 3. Hej Rikke :) det er en rigtig fin side :)
  Du havde engang sådan en kage med revet æble og noget marengs top og bund, kan ik finde den, er den blevet slettet? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Katrine,
   Beklager jeg først skriver nu, håber det er ok :D Jeg kan slet ikke huske de kage og jeg har kigget opskrifterne igennem, men kan ikke lige umiddelbart finde noget med marengs. Kan du huske mere om kagen? Jeg kigger videre, synes de revne æbler siger mig et eller andet :D

   Mange kagelige hilsner
   Rikke

   Slet

Send en kommentar