Asparges med bacon

Der er ikke noget som lækkert tilbehør, og gerne af det som jeg bare elsker, at lave igen og igen, fordi det lige giver det sidste trut eller pift til maden.
Jeg skriver om tilbehøret efter billedet.


Asparges med bacon

Asparges, grønne og friske
bacon

-Asparges skylles og de små ''blade'' der sidder på stilken, skæres forsigtigt af, der kan sidde rester af jord under dem, og det er vigtigt, at det hele skylles væk. Aspargesene knækkes, hvor de knækker naturligt og så er du sikker på, at du ikke får noget af det træagtige med. Når de er rensede, skyllede og knækkede, så skal de omvikles med bacon. Du tager 3 asparges og vikler et stykke baon om, fra top til rod og de lægges i et ovnfastfad, side om side, og så skal de i ovnen ved 200 grader, almindelig ovn, i ca 20 minutter - til baconen er gylden og sprød.

Jeg vil tro, at her er til 4 personer, men du kan jo lave så mange du synes og jeg er sikker på, at der nok skal blive spist op.

Vi fik grillet svinemørbrad og en god salat, som blev ledsaget af dette lækre tilbehør.... Beklager men jeg fik slet ikke taget et billede, da aspargsene var færdige, tænker at vi havde spist dem inden jeg tænkte så langt he he he....

Har lavet dette tilbehør før, men der blev det tilberedt på panden, same same but different...her

Velbekomme....

Kommentarer

  1. Uhmm det ser super lækkert ud, her hos os er vi også vilde med asparges:-)

    SvarSlet
  2. Hejsa Prikker i luften,

    Jamen asparges er bare skønne og dette tilbehør er altid kærkommen :D

    Knus Rikke

    SvarSlet

Send en kommentar