2. december - Brunkager med appelsinskal

I år ville jeg forsøge mig med noget, som jeg ikke har smagt, siden jeg var barn og besøgte min farmor og farfar. Faktisk var jeg ikke så vild med smagen, men med tiden ændres smagsløgene lidt og jeg ville lige forsøge mig igen. Appelsinskal, af den købte slags, den der minder om vingummi. Jeg hakkede den lidt mere og blandede nogle gode spsk. fulde appelsinskal i dejen.
Min farmor kom altid sukat i brunkagedejen, og det tænker jeg ikke jeg kommer til, ikke i år, men hvem ved om næste år byder på nye smagsoplevelser.

Opskriften på de almindelige brunkager er her og så tilsætter du bare mørk sirup i stedet for den lyse og så 2 gode spsk. appelsinskal. Du kan evt. hakke appelsinskallen lidt mere, så det bliver finere i konsistensen. Ellers er fremgangsmåde, helt som opskriften beskriver.

Rigtig god fornøjelse.


Afslapning med kaffe og brunekager....


Et fint snit lige til at skære i skiver....


Klar til ovnen....Så blev kagedåsen fyldt op....

Og så lige afslapnings-hygge-billedet igen....


Velbekomme

Kommentarer