8. december - Julehygge

 Der er noget, som for mig bare hører julen til. Valnødder, hasselnødder og jordnødder, pænt anrettet og min farmors nøddeknækker, som jeg arvede for flere årtier siden - den virker endnu og jeg er rigtig glad for den. Der udover er der de lækreste æbleskiver, nogle gange købte, men de fleste gange hjemmelavede og duftende i hele huset. Det er bare julehugge for mig. Her er lidt billeder, som du kan hygge dig med.


Elsker bare det store træfad - det passer lige præcis til julenøddernes farver....


De er faktisk ret flotte nååå ja og så smager de da også ret godt....


Lækre lune, velduftende og absolut velsmagende æbleskriver....


Elsker bare æbleskiver....


Jeg har en rigtig god opskrift på æbleskiver med kærnemælk og citron, hvis du klikker lige her

Jeg synes, at æbleskiver skal laves med kærnemælk og smage af citron, det giver sådan en god smag. Jeg har før lavet vellykkede æbleskiver uden kærnemælk og det kan også sagtens lade sig gøre. Kærnemælken gør blot dejen tyk og lækker at arbejde med.


Håber du får lavet en masse lækre æbleskriver i hele december måned - de smager så godt.


Rigtig glædelig jul.


Kommentarer