23. december - Brændte mandler med salt

De dufter og smager bare rigtig godt....

Ingen jul, hvis der ingen brændte mandler er. Det går nu nok ikke så galt og brændte mandler eller ej, så kommer julen nok alligevel. Jeg besluttede nu alligevel at lave en omgang, både til hygge-snack og til en julekurv, som jeg og min søn skal have med juleaften.

Denne gang tilsatte jeg i alt ca. ½-1 tsk. med salt i blandingen. Alt efter hvor sødt/salt du ønsker, at det skal smage. Bliver de for salte i første forsøg, så er det en god anledning til at lave en portion mere og ligeså, hvis de ikke er salte nok - det er bare en win win jule-snack.

Synes nu, at jeg ramte den søde/salte smag ret godt. Du kan smage på sukkermassen undervejs og få en fornemmelse for, hvor salt den er. Pas på ikke at brænde dig, da det er varmt og jo mere væske, der fordamper jo mere klæbrig bliver sukkermassen og brænder derved mere på huden - blot vær påpasselig.

Opskriften på brændte mandler finder du her - husk blot at tilsætte salt.

Hvis du ønsker lidt mere julet smag i de brændte mandler, så kan du tilsætte ½ tsk. kanel og 1 tsk. vaniljesukker, når sukkerblandingen på panden begynder at blive tør. Det smager også rigtig lækkert.


Rigtig glædelig jul....

Kommentarer