Sneakersfyld til fødselsdagskagen

Ja, så er der lidt mere til fødselsdagskagen, og det handler om fyldet. Altså jeg brugte den samme opskrift til kagebundene, som jeg plejer, nemlig denne og jeg farvede dem med pastafarver, men der kan også bruges frugtfarver. Den ene slags fyld jeg brugte, var som jeg plejer, nemlig denne, som er Hindbærmousse. Jeg havde denne gang valgt, at lave en anden slags fyld istedet for Skildpaddecremen, og det skulle stadig være noget chokoladeagtigt, og derfor faldt valget på Snickerscreme.
Jeg brugte samme fremgangsmåde og indhold som til Skildpaddefyldet, så det er bare at komme Snickers ind i opskriften, og så bare følge fremgangsmåden.

Jeg har et par billeder, som følges af lidt tekst....


Her er de smeltede Sneakers i den varme fløde....Dagen efter blev der rørt i skålen og derefter blev massen pisket op, og det var bare et fantastisk syn, det så virkelig lækkert ud uhmmm....

Jeg kan tilføje, at Snickers, trods den lidt specielle smag, var et hit og i det er ikke sidste gang, jeg har forsøgt mig med dette fyld, det kan anbefales....

Velbekomme....

Kommentarer