Kage til fødselsdag - kollegas datter

Så er jeg tilbage igen, efter en lille pause på bloggen. Jeg har fået lavet en kage til min kollegas datter, som blev 5 år. Jeg har taget et par billeder, og jeg skriver lidt om den efter hvert billede....


Jeg beklager, at billedet ikke vender rigtigt, men jeg kan bare ikke få den til det.... øv øv. Nå, men kanten er pyntet med M&M´s i forskellige farver - dem uden peanuts - og de er sat fast på dutter af RI ( royal icing ) - det ser festligt og sødt ud på en kage til en børnefødselsdag....Her er kagen set fra oven - den er blev god synes jeg og da pigen er helt vild med Pippi, så var det også det tema, som hendes mor også havde valgt.
Kagen er lavet af lyse bunde, hindbærmousse og skildpaddecreme og derefter lagt i lag - det er en rigtig god sammensætning af smagsnuancer.
Jeg kunne godt forestille mig, at der kunne laves kakaobunde og hindbærmousse, som fyld, som det eneste. Har smagt en kage, med kakaobunde og skildpaddefyld og det blvier for meget, synes jeg, men det er jo en smagssag.
Overtrækket er lavet af MMF ( MarshMellowFondant ) og der er brugt pastafarver, tilde festlige kulører.

Håber du har nydt den lille tur og er blevet en smule lækkersulten.

Velbekomme....

Kommentarer