fredag den 6. maj 2011

Nu er jeg klar....

Så er det meste på plads, huskesedlerne er skrevet, tøjet er pakket og de sidste ting, bliver ordnet før vi drager afsted mod Middelfart imorgen lørdag. Det er lidt med sommerfugle i maven, at jeg lægger mig til, at sove i aften, og sikkert de samme sommerfugle, jeg vågner op med imorgen. Måske har de endda vokset sig endnu større.... håber det ikke. Jeg er meget spændt på hvordan det hele kommer til, at gå eller skulle jeg være ''morsom'' og sige forløbe imorgen.
Musikken er fundet, så mon ikke jeg komme sikkert i mål til tonerne fra både Volbeat og Pendulum - jo det tror jeg nok liiiiige, at jeg gør.
Fantastiske oplevelser - gør livet rigere.

torsdag den 5. maj 2011

4. Maj


Igår var det som bekendt 4. Maj og jeg er ret tro overfor denne tradition, med at sætte lys i vinduet, for at symbolisere, at Danmark blev befriet. Det er vigtigt ikke, at glemme sin historie. Det er en smuk tradition, og lyset i sig selv, giver håb om lyse tider og det er jo også det vi er på vej ind i lige nu.

Det er forår og det er godt igang derude, fuglene synger fra tidlig morgen til sen aften og der er livlig aktivitet i bedene, rundt om i haven - det er så skønt. Så er der også al ukrudtet... hmmm, men det må fjernes med håndkraft. Fuglebadet er fyldt og klar til, at få mange besøgende i løbet af sommeren, og mon ikke katten Mikkel også får sig en lille slurk, i den kommende sommer.

onsdag den 4. maj 2011

Mit første halvmarathon....

Udstyret med flasker, løbetøj og musik i ørene, så skulle jeg være klar, til at løbe mit første Lillebælt halvmarathon 2011.... pyeha det bliver nok hårdt, men også sjovt og dét skal det være.
Jeg havde en prøvetur, med fyldt flasker, og det gik faktisk rigtig godt og flaskerne ''hopper'' ikke op og ned, når jeg løber, så det er fantastisk - er det mon kun mig, der kan se det fantastiske i det.... tsk tsk tsk. Der skal ikke være noget, der sidder i vejen eller irritere, for så bliver det en lang tur og der er jo ingen grund til, at gøre turen unødig længere, end den allerede er. Skal gøre mit bedste, og håber jeg kan komme ind på 2 timer, og gerne under, men det må jeg skrive mere om, når jeg har overstået endnu en milepæl i mit liv. Fantastiske oplevelser - gør livet rigere.

tirsdag den 3. maj 2011

Hallo derude...

Så nu er jeg officielt blevet blogger - det skal nok blive spændende, og jeg håber at I vil følge med derude, når jeg finder på noget nyt at skrive om. Lige nu har tiden sneget sig til, at blive 23:11 og det er forlængst over min sengetid, så jeg vil fortsætte imorgen med, at skrive lidt nyt. Kan I nu sove godt og vi ses zzzZZZzzz